iCityAds_Tenfore_Roundmap_728x90
iCityAds_Tenfore_Roundmap_728x90
Home Redactie

Redactie

iCity is een online magazine, wat zich tot doel heeft gesteld de totstandkoming en de gevolgen van sociale en technologische innovatie te helpen duiden in de context van relevante politieke, economische, sociale en technologische perspectieven (PEST).

Sociale en technologische innovatie raakt ons vroeg of laat allemaal. iCity bedient dan ook een breed publiek. Maar waar de meerderheid genoegen neemt met de duiding van het heden zijn er ook lezers, die meer belang hechten aan de duiding van de toekomst. In die zin richt iCity zich nadrukkelijker op commissarissen, directeuren, managers, alumni, studenten HBO/WO, wetenschappers, politici, marketeers, technici, start-ups, etc.

Contact Details

Tenfore BV
Redactie iCity Magazine
Korenbeursstraat 6
1335 XM Almere

(088) 123 11 10 (iCity Publishing)
(088) 123 11 22 (fax)

Email: redactie@icity.nl

Intiatiefnemer

iCity Magazine is een initiatief van Edwin Korver, internet ondernemer, digital marketeer, spreker en adviseur op het gebied van technologische en sociale innovatie.

Tevens is bij bedenker van het CEL360™ Model, een model waarmee bedrijven en organisaties – vanuit een integraal of 360° klantbeeld – inzicht krijgen in de totale EQ-gedreven klantbeleving.

Twitter ⋅ LinkedIn ⋅ Web

edwinkorver

Reactie

Uw naam: (verplicht)

Uw e-mail: (verplicht)

Onderwerp:

Uw bericht:

LATEST POSTS

iCity-rightbrain

RightBrains organiseert wedstrijd om jonge vrouwen in digitale technologie te krijgen

Zeist, 29 maart 2019 – RightBrains, het carrière- en mentoringplatform voor vrouwen in het digitale werkveld, start vrijdag 5 april de Digital Girl Challenge....