Jeremy Gutsche – Trendhunter.com

Leestijd: 1 min (read)

Jeremy Gutsche, MBA, CFA, is a New York Times bestselling author, an award-winning innovation expert, “one of the most sought-after keynote speakers on the planet” (The Sun Newspaper) and the CEO of Trend Hunter — the world’s #1 largest, most popular trend firm with with 3 billion views from 140,000,000 people. Prior to Trend Hunter, Jeremy grew a $1 billion portfolio for a bank, and today, over 500 brands, billionaires and CEOs rely on his innovation keynotes, consulting and custom trend advisory to find BETTER ideas, FASTER, including Disney, Starbucks, Red Bull, Netflix, LEGO, Victoria Secret, Coca-Cola, IBM and Wells Fargo. He’s even helped NASA prototype the Journey to Mars!

Better & Faster Innovation Keynote
NYT Bestseller 6,500,000+ views

Disrupt or be Disrupted
New Jan 18 – 2,500,000+ views

Top 20 Trends / Futurist Keynote
The #1 Trend Video – 1,000,000+ views

2 Minute Documentary
History & Mission

iCity Magazine Redactie
iCity Magazine Redactiehttps://icity.nl
iCity is een online magazine wat als doel heeft de gevolgen van sociale en technologische innovatie te helpen duiden in de context van relevante politieke, economische, sociale en technologische gebeurtenissen.

PERSBERICHTEN worden weergeven 'AS-IS'. iCity is niet en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de juistheid van het bericht, noch kan iCity aansprakelijk worden gesteld voor de auteursrechten, welke al dan niet rusten op het aangeleverde materiaal. Mocht u van mening zijn dat de inhoud van het persbericht onjuist is en/of dat er op eniger wijze inbreuk gemaakt is/wordt op de rechten van derden, dan dient u zich te vervoegen bij de opsteller van het persbericht, zoals vermeld onderaan elk persbericht. Indien mocht blijken uit communicatie met de opsteller dat er inderdaad inbreuk gemaakt is/wordt, dan zullen wij uiteraard meewerken om die inbreuk niet langer te laten voortbestaan.

More from author

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related posts

Advertismentspot_img

Latest posts

An Integrated Approach To Business: Close The Loop!

Research by IBM shows that 84% of Digital Transformation fail, while others claim that between 81% and even 93% of CX initiatives do as...

Amazon lanceerde in stilte Scout, een directe concurrent van Pinterest

Eén van de uitdagingen van Amazon FDA (Fulfillment by Amazon) is om verkopers in staat te stellen vraag en aanbod optimaal op elkaar af...

Movers & Shakers: Backbase – Omni-channel Digital Banking Sofware

They are being overloaded by international awards: who or what is Backbase? In this new category Movers & Shakers, we look at Dutch companies that...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!