Vooral de mens centraal op nieuwe online platform Louwman Exclusive

Leestijd: 3 min (read)

Utrecht, 1 april 2021 – Louwman Exclusive, dealer en partner van diverse exclusieve auto- en supercarmerken, lanceert een nieuw online platform. Uniek is de rol van de medewerkers: zij weten als geen ander wat elke auto uniek maakt en juist dat verhaal vertellen ze graag aan klanten, liefhebbers en geïnteresseerden. Dat maakt het nieuwe platform meer dan alleen een website.

Klantenbinding begint vaak online. Louwman Exclusive, dé McLaren-dealer van Nederland en partner van onder meer Morgan, Maserati en Automobili Pininfarina, weet dat als geen ander en was al pionier op het gebied van videobellen, persoonlijke boodschappen en online verkooppresentaties. Nu wordt met een geheel nieuw, digitaal platform een grote stap gezet in het presenteren van en informeren over de bijzondere modellen van het bedrijf. Door middel van pakkende verhalen met foto’s en video’s wordt op een informatieve en aantrekkelijke wijze de juist sfeer rond een model gecreëerd.

Ambassadeurs
Niet alleen het team van Louwman Exclusive deelt zijn ‘expert opinion’ op het nieuwe platform. Ook klanten komen aan het woord. Zij weten immers als geen ander de beleving van een exclusieve auto over te brengen en zij kunnen beamen dat kwaliteit en service hoog in het vaandel staan bij Louwman Exclusive. Ambassadeurs dus, die eerlijk en puur hun enthousiasme delen.

Persoonlijke beleving
Een hoofdrol voor mens en machine, de showroom en de werkplaats. Arjen van Beek, managing director van Louwman Exclusive, vindt dat logisch. “Technici en salesmedewerkers van Louwman Exclusive volgen jaarlijks tientallen trainingen en cursussen bij de fabriek en bij gespecialiseerde opleidingscentra om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen rond een merk. Zij kunnen de eigenaar van een exclusieve auto uitleggen wat zij doen, zij adviseren op het gebied van personalisatie en maken de klant wegwijs in de bijzondere wereld van de techniek. Daarom is de hoofdrol, zowel online als offline, voor deze specialisten. Samen met onze klanten, onze ambassadeurs, vertellen zij een écht verhaal.”

Master Technician
Een voorbeeld van zo’n toegewijde specialist is de Master Technician van Lamborghini. Slechts een kleine groep technici over de hele wereld mag die titel voeren. Daarvan werkt er één bij Louwman Exclusive. In betere handen dan bij hem kan een Lamborghini dus niet zijn zoals ook maar weinig mensen het gevoel van zo’n bijzonder merk beter kunnen overbrengen.

Benchmark
Ontwerp en realisatie van de nieuwe website lagen bij digital agency Sumedia. Daan Tutert, founder van Sumedia, begreep wat er gevraagd werd: “Met Louwman Exclusive bouwden we een platform. Op het allerhoogste niveau, over producten van de allerbeste kwaliteit en met betrokken mensen. Een prachtklus, die zeer gelaagd is en waarmee we samen de benchmark zijn voor de branche, en daarbuiten.”

Toekomst
Het nieuwe platform van Louwman Exclusive biedt vrijwel onbegrensde mogelijkheden op het gebied van sales, service, informatie en vooral beleving. In de nabije toekomst volgt een geheel nieuwe webshop met de mogelijkheid om op de website accessoires aan te schaffen, natuurlijk uitsluitend fabrieksorigineel en inclusief het juiste advies.

Beleef de mensen en de merken van Louwman Exclusive vanaf 1 april op het nieuwe platform www.louwmanexclusive.nl

iCity Magazine Redactie
iCity Magazine Redactiehttps://icity.nl
iCity is een online magazine wat als doel heeft de gevolgen van sociale en technologische innovatie te helpen duiden in de context van relevante politieke, economische, sociale en technologische gebeurtenissen.

PERSBERICHTEN worden weergeven 'AS-IS'. iCity is niet en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de juistheid van het bericht, noch kan iCity aansprakelijk worden gesteld voor de auteursrechten, welke al dan niet rusten op het aangeleverde materiaal. Mocht u van mening zijn dat de inhoud van het persbericht onjuist is en/of dat er op eniger wijze inbreuk gemaakt is/wordt op de rechten van derden, dan dient u zich te vervoegen bij de opsteller van het persbericht, zoals vermeld onderaan elk persbericht. Indien mocht blijken uit communicatie met de opsteller dat er inderdaad inbreuk gemaakt is/wordt, dan zullen wij uiteraard meewerken om die inbreuk niet langer te laten voortbestaan.

More from author

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related posts

Advertismentspot_img

Latest posts

Meer 65-plussers hebben betaald werk

PERSBERICHT - Er zijn steeds meer ouderen van 65 jaar of ouder die betaald werk hebben. Uit cijfers van het CBS blijkt dat het...

Steeds meer Nederlanders gaan weer naar kantoor

Delft, 1 april 2021 - Sinds 8 februari is er een stijgende lijn te zien van het aantal mensen dat weer naar kantoor gaat....

Flinke groei online fietsplatform Find Your Bike door Coronaschaarste

Findyourbike, het online platform voor gebruikte én nieuwe fietsen dat in 2019 is gelanceerd, maakt een uitzonderlijke groei door sinds het aanbod van nieuwe...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!