Leestijd: 1 min (read)

PERSBERICHT – De eerste namen voor de Dag van het Commissariaat 2020 zijn bekend: Annemieke Roobeek, Jaap Winter en Nicolette Loonen.

Dag van het CommissariaatAnnemieke Roobeek heeft meer dan 25 jaar aan ervaring als bestuurder en commissaris bij tal van internationaal opererende ondernemingen en maatschappelijke organisaties. Momenteel is zij commissaris bij ABN AMRO en Howaldt & Co (Duitsland). Tot voor kort was zij commissaris bij KLM N.V. en Abbott Healthcare Products. Roobeek is tevens voorzitter van Social Finance NL, opgezet met founding partners ABN AMRO en het Oranje Fonds.

Jaap Winter is lid van de Raad van Commissarissen van Randstad N.V. en voorzitter van de Raad van Toezicht van het Van Gogh Museum. Winter is daarnaast partner van Phyleon leadership & governance en adviseert commissarissen en bestuurders over governance en board dynamics. Ook was hij lid van de Commissie Corporate Governance o.l.v. Morris Tabaksblat die in 2003 de Nederlandse Corporate Governance Code opstelde.

Nicolette Loonen is toezichthouder bij pensioenfonds ABP, Stichting Rutgers en het CvTA. Daarnaast adviseert zij organisaties over duurzaamheidsverslaggeving en -strategieën. De overige namen worden spoedig bekendgemaakt.

De Dag van het Commissariaat is een must voor iedere commissaris of toezichthouder. Commissarissen en toezichthouders ontvangen updates over belangrijke items, maar kunnen ze ook vakgenoten ontmoeten en met elkaar in discussie gaan.

Donderdag 2 april 2020
Apenheul in Apeldoorn

Aanvang: 09:30
Einde: 16:30 uur

Entree: €345 voor reguliere bezoekers en €295 voor NCD-leden

Meer info over de Dag van het Commissariaat vind je op dagvanhetcommissariaat.nl

De Dag van het Commissariaat is een initiatief van NCD – Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.