Leestijd: 1 min (read)

Utrecht – INVITED Magazine is het eigen magazine van Louwman Exclusive. De glossy gaat over auto’s en lifestyle, is onderdeel van het INVITED-lidmaatschap en uitsluitend voor klanten van Louwman Exclusive. Speciaal voor alle fans van Louwman Exclusive is een selectie van de reportages en interviews nu beschikbaar in de vorm van een nieuw online magazine: INVITED Online Magazine.

INVITED Magazine bestaat sinds 2017 en is gevuld met artikelen over de merken, de klanten en de partners van Louwman Exclusive. Van boeiende reportages over bijzondere auto’s, fashion en exotische reisbestemmingen tot interviews met opvallende persoonlijkheden. INVITED Magazine staat garant voor veelzijdig leesplezier en fotografie van topklasse. Speciaal voor fans die (nog) geen klant zijn, lanceert Louwman Exclusive nu ook een online variant: INVITED Online Magazine.

Bloemlezing
INVITED Online Magazine trakteert bezoekers van LouwmanExclusive.nl op interessante content. Het digitale magazine brengt een bloemlezing van de beste artikelen uit eerdere edities van INVITED Magazine. De sfeer en opmaak van de digitale uitgave bieden dezelfde look & feel als de papieren editie. INVITED Online Magazine is bovendien adaptive: de opmaak past zich automatisch aan, voor een optimale weergave op desktops, tablets en smartphones. INVITED Online Magazine ontdekken kan via www.louwmanexclusive.nl/magazines.

Over INVITED
Wie bij Louwman Exclusive een auto aanschaft, wordt automatisch lid van INVITED. Binnen de INVITED-community draait alles om passie voor luxe auto’s en lifestyle. Naast de INVITED-box met exclusieve geschenken ontvangen leden uitnodigingen voor interessante evenementen, speciale aanbiedingen, nieuwsbrieven en de glossy INVITED Magazine. Zo blijven zij op de hoogte van het laatste nieuws uit de wereld van Louwman Exclusive. Uiteraard ontvangen INVITED-leden als enige de nieuwste editie van INVITED Magazine op papier. Meer over Invited is te vinden op www.louwmanexclusive.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.