Louwman Exclusive presenteert INVITED online magazine

Leestijd: 1 min (read)

Utrecht – INVITED Magazine is het eigen magazine van Louwman Exclusive. De glossy gaat over auto’s en lifestyle, is onderdeel van het INVITED-lidmaatschap en uitsluitend voor klanten van Louwman Exclusive. Speciaal voor alle fans van Louwman Exclusive is een selectie van de reportages en interviews nu beschikbaar in de vorm van een nieuw online magazine: INVITED Online Magazine.

INVITED Magazine bestaat sinds 2017 en is gevuld met artikelen over de merken, de klanten en de partners van Louwman Exclusive. Van boeiende reportages over bijzondere auto’s, fashion en exotische reisbestemmingen tot interviews met opvallende persoonlijkheden. INVITED Magazine staat garant voor veelzijdig leesplezier en fotografie van topklasse. Speciaal voor fans die (nog) geen klant zijn, lanceert Louwman Exclusive nu ook een online variant: INVITED Online Magazine.

Bloemlezing
INVITED Online Magazine trakteert bezoekers van LouwmanExclusive.nl op interessante content. Het digitale magazine brengt een bloemlezing van de beste artikelen uit eerdere edities van INVITED Magazine. De sfeer en opmaak van de digitale uitgave bieden dezelfde look & feel als de papieren editie. INVITED Online Magazine is bovendien adaptive: de opmaak past zich automatisch aan, voor een optimale weergave op desktops, tablets en smartphones. INVITED Online Magazine ontdekken kan via www.louwmanexclusive.nl/magazines.

Over INVITED
Wie bij Louwman Exclusive een auto aanschaft, wordt automatisch lid van INVITED. Binnen de INVITED-community draait alles om passie voor luxe auto’s en lifestyle. Naast de INVITED-box met exclusieve geschenken ontvangen leden uitnodigingen voor interessante evenementen, speciale aanbiedingen, nieuwsbrieven en de glossy INVITED Magazine. Zo blijven zij op de hoogte van het laatste nieuws uit de wereld van Louwman Exclusive. Uiteraard ontvangen INVITED-leden als enige de nieuwste editie van INVITED Magazine op papier. Meer over Invited is te vinden op www.louwmanexclusive.nl.

iCity Magazine Redactie
iCity Magazine Redactiehttps://icity.nl
iCity is een online magazine wat als doel heeft de gevolgen van sociale en technologische innovatie te helpen duiden in de context van relevante politieke, economische, sociale en technologische gebeurtenissen.

PERSBERICHTEN worden weergeven 'AS-IS'. iCity is niet en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de juistheid van het bericht, noch kan iCity aansprakelijk worden gesteld voor de auteursrechten, welke al dan niet rusten op het aangeleverde materiaal. Mocht u van mening zijn dat de inhoud van het persbericht onjuist is en/of dat er op eniger wijze inbreuk gemaakt is/wordt op de rechten van derden, dan dient u zich te vervoegen bij de opsteller van het persbericht, zoals vermeld onderaan elk persbericht. Indien mocht blijken uit communicatie met de opsteller dat er inderdaad inbreuk gemaakt is/wordt, dan zullen wij uiteraard meewerken om die inbreuk niet langer te laten voortbestaan.

More from author

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related posts

Advertismentspot_img

Latest posts

Meer 65-plussers hebben betaald werk

PERSBERICHT - Er zijn steeds meer ouderen van 65 jaar of ouder die betaald werk hebben. Uit cijfers van het CBS blijkt dat het...

Steeds meer Nederlanders gaan weer naar kantoor

Delft, 1 april 2021 - Sinds 8 februari is er een stijgende lijn te zien van het aantal mensen dat weer naar kantoor gaat....

Flinke groei online fietsplatform Find Your Bike door Coronaschaarste

Findyourbike, het online platform voor gebruikte én nieuwe fietsen dat in 2019 is gelanceerd, maakt een uitzonderlijke groei door sinds het aanbod van nieuwe...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!