Leestijd: 2 min (read)

Mijlpaal positioneert bedrijf als marktleider in flexibele displays; grootschalige innovatieve faciliteit kan over tot massaproductie

13 juni 2018 – Royole Corporation, leidend innovator en producent van innovatieve interfaces en producten als flexibele displays, sensoren en smart devices, kondigt vandaag aan dat de productie van flexibele displays in de Quasi-G6 massaproductiecampus in Shenzhen, China is begonnen.

De eerste lading volledig flexibele displays werd op maandag 4 juni afgeleverd: er zijn al verschillende overeenkomsten met meerdere industrieën gesloten om voortdurend nieuwe producten voor zowel het B2B- als B2C-kanaal te leveren.

Royole flexscreen

“Dit is een historisch moment voor ons bedrijf”, zegt Dr. Bill Liu, oprichter van Royole en CEO. “Het is een belangrijke gebeurtenis voor technologie en innovatie in het algemeen. We zijn ervan overtuigd dat wat we hebben gerealiseerd de elektronica-industrie zal veranderen. De wereldwijde schermmarkt gaat een nieuw tijdperk in, en Royole vervult daarin een leidende positie. Deze mijlpaal is een droom die waarheid wordt. Sinds de oprichting van het bedrijf hebben we ons gefocust op de ontwikkeling van nieuwe flexibele displays en sensoren. Vanaf nu kunnen we deze volledig flexibele producten op grote schaal aan gaan bieden en zo de manier veranderen waarop mensen de wereld zien en ermee omgaan.”

Royole Flexible+-technologie
De massaproductie van volledig flexibele displays is de basis van Royoles Flexible+-strategie. Het gepatenteerde Flexibele Display van Royole en de flexibele sensortechnologieën kunnen worden geïntegreerd in een groot aantal producten en toepassingen, wat de manier waarop mensen hun persoonlijke omgeving ervaren zal verbeteren. Van consumentenelektronica tot slimme transportatie, van gebruik in smart home, sport en mode tot op de werkplek, het onderwijs en robotica.

Flexibele Displays: Door gebruikmaking van AMOLED-technologie bieden de flexibele displays van Royole veel technologische voordelen ten opzichte van conventionele displays. Het zijn onder meer ’s werelds dunste (0.01mm), lichtgewicht, buigbare (met een minimale buigradius van 1mm), draagbare, schokbestendige, onbreekbare, ultra-responsieve, energiezuinige schermen met hoog contrast. Royole’s flexibele displays hebben grote invloed op de elektronica van de toekomst en maken innovatief vormgegeven toepassingen mogelijk.

De flexibele AMOLED-technologie zal de volgende generatie van schermen domineren. Het biedt ontegenzeggelijke voordelen ten opzichte van LCD- en EPD-technologie in smartphones, draagbare elektronische apparaten en het IoT.

Royole’s nieuwe Quasi-G6 massaproductiecampus beschikt over een R&D- en productieafdeling, met meer dan 1800 onafhankelijke intellectuele eigendomsrechten. Bij volle capaciteit rollen meer dan 50 miljoen flexibele displays per jaar van de band. Flexibele AMOLED-technologie wordt onderverdeeld in drie typen: plat, gebogen en volledig flexibel. Royole’s massaproductiefaciliteit kan ze alledrie produceren. Daarnaast kunnen Royole’s volledig flexibele displays, in tegenstelling tot vaste gebogen displays, verder worden gebogen, gevouwen en opgerold.

Royole-flexschermen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.