Nieuwe app: Pack, the on demand job community

Leestijd: 1 min (read)

Amsterdam, 5 juni 2018 – Vanaf vandaag is de nieuwe Nederlandse app Pack officieel te downloaden. Pack brengt als tweezijdige marktplaats werkgevers en werkzoekenden samen op een online platform, zo snel en simpel mogelijk. De nieuwe app faciliteert het on demand werken: werken waar je wilt, wanneer je wilt en met wie je wilt.

De nieuwe app Pack werkt als een handige afstandsbediening voor het werkende leven: zelf een toffe werkgever in de buurt uitkiezen, solliciteren met een swipe in plaats van een sollicitatiebrief en razendsnel uitbetaald krijgen. Met een aantal keer klikken en swipen is een leuke job zo gescoord, of het nu gaat om een wekelijkse bijbaan of een klus voor één dag.

Karlijn Mutsaerts van Pack: “Vroeger werkte je drie jaar lang iedere zomer bij dezelfde supermarkt. Nu willen jongeren flexibiliteit: op woensdagavond op het terras werken, op de regenachtige donderdag vrij zijn om aan de scriptie te schrijven en op vrijdag de hele dag een festival helpen opbouwen.”

Pack App

Pack als antwoord op flexibel werk 
“De arbeidsmarkt is echter hopeloos traditioneel.” gaat Mutsaerts verder. “In een tijd waar tijdelijk en flexibel werk de norm is, kost het wekenlang zoeken naar een bijbaan en solliciteren met een officiële brief of via een uitzendbureau teveel tijd en stress. Daarom hebben we een platform ontwikkeld waarmee men on demand kan werken en zich via een appje kan aanmelden, simpel en snel. Pack maakt gebruik van hetzelfde concept als apps zoals Airbnb en Uber. Zo kun je zelf op basis van ratings en reviews bepalen met wie je werkt.”

Pack is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android via de appstore en Google Play. De app is allereerst gelanceerd voor de regio Amsterdam en zal later dit jaar nog uitrollen naar andere regio’s. Kijk voor meer informatie op www.pack.nl.

iCity Magazine Redactie
iCity Magazine Redactiehttps://icity.nl
iCity is een online magazine wat als doel heeft de gevolgen van sociale en technologische innovatie te helpen duiden in de context van relevante politieke, economische, sociale en technologische gebeurtenissen.

PERSBERICHTEN worden weergeven 'AS-IS'. iCity is niet en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de juistheid van het bericht, noch kan iCity aansprakelijk worden gesteld voor de auteursrechten, welke al dan niet rusten op het aangeleverde materiaal. Mocht u van mening zijn dat de inhoud van het persbericht onjuist is en/of dat er op eniger wijze inbreuk gemaakt is/wordt op de rechten van derden, dan dient u zich te vervoegen bij de opsteller van het persbericht, zoals vermeld onderaan elk persbericht. Indien mocht blijken uit communicatie met de opsteller dat er inderdaad inbreuk gemaakt is/wordt, dan zullen wij uiteraard meewerken om die inbreuk niet langer te laten voortbestaan.

More from author

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related posts

Advertismentspot_img

Latest posts

Meer 65-plussers hebben betaald werk

PERSBERICHT - Er zijn steeds meer ouderen van 65 jaar of ouder die betaald werk hebben. Uit cijfers van het CBS blijkt dat het...

Steeds meer Nederlanders gaan weer naar kantoor

Delft, 1 april 2021 - Sinds 8 februari is er een stijgende lijn te zien van het aantal mensen dat weer naar kantoor gaat....

Flinke groei online fietsplatform Find Your Bike door Coronaschaarste

Findyourbike, het online platform voor gebruikte én nieuwe fietsen dat in 2019 is gelanceerd, maakt een uitzonderlijke groei door sinds het aanbod van nieuwe...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!