Leestijd: 1 min (read)

Amsterdam, 5 juni 2018 – Vanaf vandaag is de nieuwe Nederlandse app Pack officieel te downloaden. Pack brengt als tweezijdige marktplaats werkgevers en werkzoekenden samen op een online platform, zo snel en simpel mogelijk. De nieuwe app faciliteert het on demand werken: werken waar je wilt, wanneer je wilt en met wie je wilt.

De nieuwe app Pack werkt als een handige afstandsbediening voor het werkende leven: zelf een toffe werkgever in de buurt uitkiezen, solliciteren met een swipe in plaats van een sollicitatiebrief en razendsnel uitbetaald krijgen. Met een aantal keer klikken en swipen is een leuke job zo gescoord, of het nu gaat om een wekelijkse bijbaan of een klus voor één dag.

Karlijn Mutsaerts van Pack: “Vroeger werkte je drie jaar lang iedere zomer bij dezelfde supermarkt. Nu willen jongeren flexibiliteit: op woensdagavond op het terras werken, op de regenachtige donderdag vrij zijn om aan de scriptie te schrijven en op vrijdag de hele dag een festival helpen opbouwen.”

Pack App

Pack als antwoord op flexibel werk 
“De arbeidsmarkt is echter hopeloos traditioneel.” gaat Mutsaerts verder. “In een tijd waar tijdelijk en flexibel werk de norm is, kost het wekenlang zoeken naar een bijbaan en solliciteren met een officiële brief of via een uitzendbureau teveel tijd en stress. Daarom hebben we een platform ontwikkeld waarmee men on demand kan werken en zich via een appje kan aanmelden, simpel en snel. Pack maakt gebruik van hetzelfde concept als apps zoals Airbnb en Uber. Zo kun je zelf op basis van ratings en reviews bepalen met wie je werkt.”

Pack is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android via de appstore en Google Play. De app is allereerst gelanceerd voor de regio Amsterdam en zal later dit jaar nog uitrollen naar andere regio’s. Kijk voor meer informatie op www.pack.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.