Leestijd: 2 min (read)

De Payment Service Provider MultiSafepay blijft groeien enbreidt de Europese diensten verder uit met een Italiaanse Sales- en Supportdesk en de benoeming van een Country Manager. In het kader hiervan is onlangs ook de Italiaanse versie van de MultiSafepay-website gelanceerd. In 2015 steeg de e-commerce omzet in Italië met 19%. Verwacht wordt dat de omzet in 2016 nog zal toenemen met nog eens 17%. Dit blijkt uit cijfers van Ecommerce News.

P E R S B E R I C H T

De impact van m-commerce wordt ook steeds groter. In 2014 was m-commerce goed voor 13% van de omzetstijging, vorig jaar was dit 22%. Daarnaast groeien bepaalde sectoren ook sterk door het komende jaar. Vooral online winkelcentra zullen naar verwachting explosief groeien dit jaar met 55%. Ook bijvoorbeeld de voedselsector is online in trek met een verwachte stijging van 35%. Met de m-commerce groei in verschillende sectoren waar MultiSafepay ruime ervaring mee heeft is de uitbreiding van diensten in Italië een logische vervolgstap.

MultiSafepay werkt voortdurend aan het uitbreiden van betaaldiensten die ook goed aansluiten op de behoeften van de Italiaanse online shopper. Zo biedt MultiSafepay bijvoorbeeld ook de credit card CartaSi aan, wat goed is voor een marktaandeel van rond de 40%. Met een lokaal sales- en supportteam en de Italiaanse website kan MultiSafepay de groeiende Italiaanse markt beter bedienen.

“Sinds 2014 zijn we al actief in Italie maar de laatste 2 kwartalen gaat het zo hard dat we lokaal versterking nodig hebben” aldus Pieter Stal, Chief Commercial Officer van MultiSafepay. “We zijn heel blij met de uitbreiding van ons Sales en Support team en ook met Gabriele Travaglia, die sinds enkele maanden vanuit Turijn als Country Manager Italië actief is. Gabriel heeft een brede ervaring in de payment-industrie opgedaan bij o.a. PayPal en Visa.”

Meer over MultiSafepay

MultiSafepay maakt het betalen voor zowel online als mobiel makkelijk voor de consument. Met onze e-commerce betaaloplossingen en conversieverhogende tools is het eenvoudig om online betalingen te accepteren, beheren en te stimuleren. MultiSafepay zorgt voor een naadloze en betrouwbare betaalervaring met slimme e-commerce. Ons mobiele kanaal wordt volledig ondersteunt met betaalpagina’s in responsive design en diverse in-app betaaloplossingen. Dankzij een compleet aanbod van betaalmethoden voor binnen- en buitenland, een eenvoudige integratie en internationale expertise maken wij het voor de e-commerce branche makkelijk om direct online te verkopen in alle landen.

Voor meer informatie over de inhoud van dit persbericht kunt u terecht bij Lyone Peperkamp van MultiSafepay.
Telefoon direct: +31 6 538 78 154
E-mail: [email protected]

Kijk voor meer informatie over MultiSafepay op www.multisafepay.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.