Leestijd: 1 min (read)

De social video app Snipper heeft een #kerst Snipperwall (www.538.nl/kerst) ontwikkeld waarmee zij samen met Radio 538, de grootste kerstgroet van Nederland wil verwezenlijken. Iedereen kan via zijn favoriete social medium – Snipper, Instagram, Twitter – zijn of haar kerstgevoel delen door slechts (hashtag) #kerst aan hun bericht toe te voegen.

Kerst Snipperwall
Alle content wordt vervolgens automatisch verzameld op de Kerst Snipperwall. Deze wall is online en offline te tonen op bijvoorbeeld websites, grote schermen en in store displays. Kerst is voor iedereen en dat is precies wat Snipper & Radio 538 samen benadrukken. Bekijk, deel en praat mee via #kerst op de Radio 538 Kerst Snipperwall en deel het kerstgevoel dit jaar ook online. De kerstervaringen zijn online te volgen via de website van Radio 538.

Kerst volgen via de Snipper app
In de Snipper app kun je de kerst ‘volgen’ door #kerst of #christmas aan ‘Mijn Interesses’ toe te voegen zodat je alle social video content, gemaakt door wie dan ook, direct op één plek kunt bekijken. De Snipper app is beschikbaar voor iPhone en Android.

Een eigen Snipperwall
Ieder bedrijf, medium of merk kan de Snipperwall middels een iframe ook op de eigen websites plaatsen. Dit is niet alleen het geval bij kerstmis. De Snipperwall kan worden ingezet voor elk onderwerp dat merken, bedrijven of evenementen onder de aandacht willen brengen en daarbij de sociale conversatie via een modern platform willen faciliteren.

Eerder verzorgde Snipper al een soortgelijke content aggregatie voor het Nederlands Film Festival en de Musical Awards.

Over Snipper
De Snipper app is ontwikkeld door het Amsterdamse bedrijf Serramedia BV. De app is functioneel vergelijkbaar met video-apps als Vine, Viddy, Socialcast en Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.