Leestijd: 1 min (read)

Volgens de Cisco Visual Networking Index is online video in 2016 verantwoordelijk voor 54% van al het internet verkeer wereldwijd. En als je het delen van online film en video’s via P2P netwerken meerekent, dan springt dat percentage zelfs naar 86%. Dat internet verkeer is tegen die tijd ruim 1,3 zettabyte.

Pelpina Trip, zelf een ervaren en begenadigd presentatrice én video producente, vatte haar kennis en ervaring op het vlak van presenteren, videoproductie en -marketing prachtig samen in het boekje “Videomarketing in 60 minuten”. Aangevuld met interviews met relevante experts.

Het boekje zou je in 60 minuten moeten kunnen uitlezen, maar wie de moeite neemt om de online interviews en voorbeelden te bekijken (doen!), heeft wel wat meer tijd nodig. Die tijd is echter goed besteed.

Grofweg zou je het boekje kunnen indelen in 3 stappen: videostrategie, videoproductie en videopromotie. In elke fase neemt Pelpina je bij de hand, zonder onnodig uit te wijden. Het is glashelder geschreven en echt to-the-point. De voorbeeld video’s en online interviews brengen het geheel prachtig tot leven.

Online video is niet meer weg te denken. Wie daarnaast begrijpt dat Youtube de tweede zoekmachine ter wereld is, beseft de kracht van dit medium en de voordelen om er gebruik van te maken. Maar bezint eer u begint! Met het boekje van Pelpina Trip voorkomt u dat u straks onnodig dure lessen betaalt ..

Kortom, ondanks de beperkte omvang van het boekje (150 pagina’s op A5 formaat) is het een must voor iedere ondernemer of marketeer die ‘iets met video’ wil gaan doen. Maar ook wie al langer met online video bezig is en nu eindelijk eens rendement uit zijn/haar inspanningen wil halen, is dit boekje een aanrader!

Auteur: Pelpina Trip – www.pelpina.com
Titel: Videomarketing in 60 minuten (eerste druk)
Uitgeverij: Haystack i.s.m. Frankwatching

ISBN: 978 94 61260628
Te bestellen bij Mananagementboek.nl

Videomarketing in 60 minuten

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.