Leestijd: 1 min (read)

Zondag 15 september 2013 vanaf 10.00 uur doen we LIVE verslag vanaf de green op de slotdag van het #KLMOPEN – gewoon omdat we zelf met veel plezier golfen en het fantastisch is om de European Tour eens van dichtbij mee te maken.

Het KLM Open maakt deel uit van de European Tour, het hoogste professionele golfcircuit van Europa. Het golftoernooi wordt voor de 94ste keer op Nederlandse bodem gespeeld en dit jaar voor de eerste maal op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort.

Na 3 dagen staat de Nederlander Joost Luiten aan de leiding met -10, gevolgd door de Spanjaard Miguel Angel Jiménez (-9) en de Fransman Julien Quesne (-8). Morgen zullen Luiten en Jiménez samen als laatste flight starten en wordt het ongelofelijk spannend.

Je kunt de updates ook volgen via @edwinkorver of volg tweets met hashtag #abnamrogolf. Vragen of reacties kun je desgewenst ook kwijt via het onderstaande event-scherm (onderaan).

Over de liveblogger

Edwin Korver speelt nu circa 20 jaar recreatief golf, voornamelijk op Naarderbos en Almeerderhout. Zijn eerste kennismaking met de golfsport dateert uit 1996 (Melbourne, Australië). Bij terugkomst in Nederland nam hij lessen bij golfprofessional Rian Tolmeijer, destijds bij Golfclub Almeerderhout, later bij Golfclub Naarderbos. Tolmeijer meette ook zijn golfset aan, bestaande uit Titleist AP2 ijzers met Flex Shafts, Titleist 909F2 Fairway driver, Titleist 909D2 Driver en een (niet aangemeten) PING G5i driver. Edwin Korver: “Golf is in de eerste plaats ontspanning, maar winnen geeft wel een kick: het is – meer nog dan een overwinning op de ander – een overwinning op jezelf.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.