Leestijd: 1 min (read)

Help mee om de Nederlandse Jazzfestivals te promoten door mee te doen met de Jazz Slogan Contest! Verzin een leuke slogan op Twitter met @Jazzfestivals erin, en maak kans op een fantastische CD.

De maker van de winnende slogan voor 2011 – die mogelijk gebruikt kan gaan worden voor de promotie van de Nederlandse Jazzfestivals – krijgt nog iets extra’s!

Hier verschijnen straks de 25 beste slogans, bestaande uit maximaal 140 karakters, met in ieder geval @JazzFestivals erin opgenomen. Doe mee en twitter je slogan voor 1 april 2011 – de leukste 25 plaatsen we hieronder en krijgen de CD toegezonden!

Hier alvast wat eerste winnaars om je inspiratie te geven:

vuurvlinder:
“Geen bebop is vals @Jazzfestivals”
sonjavanvuren:
“Stay jazzztuned @JazzFestivals” (3x z met opzet)
Henk van Maanen:
“It’s always Summertime @JazzFestivals”
confluencemedia:
“Crunch all you want. We’ll make Jazz at the @JazzFestivals
zettieleeuw:
Juicy Dazzling Sounds from The Seabottom @JazzFestivals beside: The Sea!” ©
pageperson:
“Voor pure muziek zonder poeha en glitter volg ik @JazzFestivals op twitter”

Alle 25 winnaars krijgen de onderstaande CD gratis thuisgestuurd van SeaBottom Jazz 2011, met 70 minuten top-jazzmuziek. Een unieke oplage met o.a. Joke Bruijs, Johnny Rosenberg, Lisa Lois en Cor Bakker.

Uit de 25 beste slogans trekken we samen met de Federatie van Nederlandse Jazzfestivals de winnende slogan voor 2011 en de maker daarvan krijgt nog een verrassing. Wat?  .. tja, dan is het geen verrassing meer!

CD SeaBottom Jazz 2011

Gebruik ingezonden slogans
Alle deelnemers aan de Jazz Slogan Contest geven de Federatie van Nederlandse Jazzfestivals het recht de door hem/haar op twitter geplaatste jazzslogan inclusief “@Jazzfestivals” te gebruiken voor alle on- en offline promotie van de activiteiten van de Federatie van Nederlandse Jazzfestivals en steunt daarmee indirect de on- en offline promotie van de Nederlandse Jazzfestivals.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.